Loading... Please wait...

Tinuta Office

Posted on

Încă puțin și trecem în cea de-a doua lună a verii, luna iulie, cea mai caldă perioadă a anului. Deja vara și-a făcut simțită prezența, cu temperaturi ridicate.

Ne-am pregătit rochițele de vară, am scos demult sandalele la purtare, ne bucurăm de plimbările de seară prin parc în ținute lejere și vaporoase.

Totuși, pe lângă ieșirile în oraș cu prietenii, la piscină și fuga la mare, o bună parte a verii o petrecem în oraș, împărțindu-ne între task-urile zilnice de la serviciu, întâlnirile cu clienții, ședințele business și locul pe care îl numim „acasă”.

Cum ne îmbrăcăm la locul de muncă?

Atunci când termometrul arată peste 30 de grade, încercăm pe cât posibil să ne alegem ținuta office care îmbină stilul profesional cu cel casual.

Iată câteva idei din magazinul Natalee:


Bluza Frill Crem

Bluza Frill Crem

Bluza Frill este o bluză vaporoasă, de vară, din vâscoză și elastan.

O poți purta în diverse combinații, atât cu fustă de tip creion, cât și cu pantaloni, cu încălălțăminte cu talpă joasă sau încălțăminte înaltă.

Oricare ar fi alegerea ta, te vei simți lejer într-o bluză practică și elegantă.

Mânecile despicate cu volane dau un plus de bun gust la ținuta ta.

Bluza de dantelă Bordeaux


          Bluza dantela Bordeaux

Bluza de dantelă Bordeaux este o bluză cu nuanțe romantice, de culoare vișinie, din voal brodat. Ea se poate asorta cu pantaloni sau fustă de culoare deschisă, pentru a avea o ținută echilibrată din punct de vedere cromatic. Având în vedere că gulerul este la baza gâtului, și el tot din voal brodat, nu este nevoie să o accesorizezi.

Ca accesorii poți opta pentru o brățară subțire care să pună în valoare ținuta office prin eleganță.


Bluză albă din bumbac brodat

Bluza alba din bumbac brodatBluza albă din bumbac brodat este alegerea perfectă pentru o ținută office într-o zi călduroasă de vară.

Bumbacul este cel mai recomandat în această perioadă, iar modelul brodat transformă această bluză simplă într-una complexă. Ea poate fi purtată atât cu haine simple, unicolor, cât și cu alte modele, ca în exemplul prezentat.