Loading... Please wait...

Livrare

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. Natalee isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma care va fi specificat pe site.

In cazul comenzilor livrate in provincie pe langa tariful perceput de Natalee pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii


Costurile de livrare sunt:

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 100 RON

• 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 RON si 99 RON

 

Livrarea se face prin Cargus, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24-72 de ore. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.