Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Termeni si Conditii


TERMENI SI CONDITII

Magazinul online www.natalee.ro este administrat de S.C. Natalee Fashion SRL, înregistrata in Bucuresti la Registrul Comertului cu nr. J40/11559/14.09.2020 si având Codul Unic de Înregistrare: 43043480 capital social 200 lei si va fi numita in continuare Natalee.

Sediul social: Str. Gheorge Buciumat nr 12 . sector 1 Bucuresti 

Punct de lucru : Pietrele Doamnei nr.2 sector 6 Bucuresti 

Tel: 0722 369 800


E-mail: contact@natalee.ro

E-mail : retur@natalee.ro

Program de lucru: de Luni pana Vineri de la ora 10.00 la 18.00.

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea  sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. 

Natalee isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
 

Continutul site-ului www.natalee.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte  date) este proprietate a S.C. Natalee Fashion NIO si a furnizorilor sai si este protejat de Legea  drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Raporteaza la adresa contact@natalee.ro daca se considera o incalcare a drepturilor de autor.  Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. 

S.C. Natalee Fashion NIO SRL
 nu poate fi raspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar rezulta din sau în legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. 
 

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe  proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea,copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise. 

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat. Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia).

Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs. 

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati. 

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se afla pe stoc va vom contacta imediat. 

Preturile produselor prezentate pe acest site contin TVA, nu contin taxe de transport si se pot modifica fara o notificare prealabila. Nu exista o valoare minima a comenzii. 

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport.

 

Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul http://natalee.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau cu card bancar.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Natalee isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma care va fi specificat pe site.

In cazul comenzilor livrate in provincie pe langa tariful perceput de Natalee pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii

Costurile de livrare sunt:

• GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON

• 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0.1 RON si 200 RON


Livrarea se face prin Cargus, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 3-8 zile lucratoare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat. 

 

Conditii de inlocuire sau retur

Natalee ofera cumparatorilor dreptul de a inlocui sau returna produsele cumparate in maxim 30 zile de la data primirii comenzii.

Pentru a beneficia de inlocuirea sau returul produselor trebuie trimisa o informare pe adresa de mail contact@natalee.ro in care se vor mentiona: numele si prenumele cumparatorului, numarul de telefon, numarul de comanda si problema pentru care se doreste inlocuirea sau returul produselor (masura nepotrivita, probleme legate de calitate etc.).

Returul produselor se poate face doar prin intermediul serviciului de curierat agreat sau direct la sediul Natalee. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Produsele trebuie returnate in acceasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte).

Nu vor fi acceptate produsele purtate sau spalate. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre Natalee, in contul indicat in mailul de informare.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos. 

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata. 

Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.Nota de informare privind protectia datelor personale 

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Natalee Fashion NIOSRL , administratorul www.natalee.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilibitatea livrarii produselor. 

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la 
S.C. Natalee Fashion NIO SRL

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. 

www.natalee.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, de asemenea puteti sa solicitati oricând stergerea datelor Dvs. PROTECŢIA CONSUMATORULUI (A.N.P.C.)
 

 

Copyright ©2014. Toate drepturile rezervate.
Numele şi logoul Natalee sunt mărci înregistrate ale S.C. Natalee Fashion SRL. Toate imaginile şi textele de pe site-ul natalee.ro sunt proprietatea S.C. Natalee Fashion SRL (dacă nu este specificat altfel).