Despre noi

Cine suntem?

Natalee este un brand 100% românesc, ce activează pe piața producătorilor de confecții textile începând cu anul 2011.

Natalee înseamnă o echipă talentată și devotată, ce abordează în permanență cele mai noi tendințe în design vestimentar.

Vrem să fim chic, să fim în trend, să știm cum să ne asortăm ținutele, fie ele de zi sau de seară, de ocazie sau office. Astfel, ne străduim să fim mereu în pas cu moda și ne îmbunătățim constant spiritul de fashioniste. De aceea, ținem cont de cele mai noi trenduri în colecțiile noastre, păstrând raportul optim stil/calitate/preț.

Creațiile noastre acoperă gama de ținute casual și office, oferind confort, siguranță și încredere.

De ce magazin online?

Am cochetat o vreme cu mediul online, însă mereu ne-a plăcut să interacționăm personal cu oamenii care ne trec pragul, să le înțelegem stilul și să îi ajutăm să își găsească hainele pe care și le doresc. Totuși, mediul online a luat amploare din ce în ce mai mult, iar noi, cele pasionate de modă, îl avem ca aliat. Citim reviste de modă, luăm sfaturi de la designeri pricepuți, citim articolele de pe blog-urile fashion preferate,ne abonăm la site-urile cu haine în trend, comunicăm prin rețele de socializare și încă multe alte modalități să ne perfecționăm stilul, să găsim hainele care ne plac, haine de calitate, care ne dau un plus de încredere.

Așadar, ne-am gândit să ajungem mai ușor la cei care ne caută și ne-am extins și aici, în online. Vrem să vă arătăm cele mai noi colecții ale noastre, să vă prezentăm ofertele și reducerile noastre, să facem schimb de păreri, să vorbim pe Facebook sau pe Instagram.

Sunt doar la un click distanță, ne poți vizita magazinul chiar din confortul casei tale!

Sigur, ne puteți vizita și la magazin, ne găsiți pe strada Tache Ionescu nr. 5, în zona Piața Romană din București.

Noi vă așteptăm!

Banner Magazin1 935x403.jpg