Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Politica de Retur


POLITICA DE RETUR 

 Produsul se poate returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului, avand posibilitatea de a alege o alta marime, alt produs sau restituirea banilor.

          1)   PROCEDURA PENTRU SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS/ALTA MARIME

 •     Aveti posibilitatea de a schimba produsul cu o alta masura sau cu un alt model de pe site, pentru a putea face schimbul este necesar sa trimiteti un mail pe retur@natalee.ro  cu produsul pe care doriti sa il schimbati si cu produsul pe care il doriti la schimb. Tariful pentru schimbul de produs este de 25 lei .
 • In cazul in care se doreste schimbul de produs noi vom face comanda catre firma de curierat care va ridica produsul de la dvs. si vi se va da la schimb produsul dorit ( cu un ramburs de 25 de lei  ) 
 •           2)   PROCEDURA PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI
 •    Pentru a returna un produs clientul trebuie sa trimita un e-mail retur@natalee.ro  in care sa specifice, numele pe care a plasat comanda sau numarul comenzi primit prin confirmarea de comanda  si un cont IBAN unde noi vom restitui valoarea coletului; 
 • Se va livra de catre client pe str. Pietrele Doamnei nr 2 sector 6 Bucuresti .. persoana de contact Natalee Fashion NIO ..tel 0748407608 -cu orice firma de curierat dorste sau prin Posta Romana 
 • Deasemenea se poate completa fisa de retur apasand link-ul de mai jos 
 • https://natalee.ro/a/returns
 •   Returul coletului se va face de catre client prin orice firma de curierat dorita de catre acesta, taxa de transport fiind suportata de catre client
 •    Returnarea banilor  pentru produsul comandat (taxa de transport nu se ramburseaza) se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare corecte. Facem tot posibilul sa ii returnam in cel mai scurt timp posibil.
 • Important!!! NU SE POT RESTITUI BANII PRIN CURIER SAU POSTA ROMANA  

    Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit. Nu returnam banii pe produsele purtate, deteriorate sau spalate, si numai in ambalajul lor original!

   Tinem foarte mult la calitatea produselor si integritatea acestora motiv pentru care nu facem exceptii cand produsele returnate nu sunt exact asa cum au fost livrate. 

  In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata.


  Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos. 

  Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata. 

  Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. 

  Tel :0748 407 608

  retur@natalee.ro

  contact@natalee.ro