Politica de Retur


POLITICA DE RETUR

Politica de Retur
 

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu, doar trebuie sa completati formularul de retur pe care il gasesti aici:
Formular retur

Natalee ofera cumparatorilor dreptul de a inlocui sau returna produsele cumparate in maxim 30 zile de la data primirii comenzii.

Pentru a beneficia de inlocuirea sau returul produselor trebuie trimisa o informare pe adresa de mail comenzi@natalee.ro in care se vor mentiona: numele si prenumele cumparatorului, numarul de telefon, numarul de comanda si problema pentru care se doreste inlocuirea sau returul produselor (masura nepotrivita, probleme legate de calitate etc.).

Returul produselor se poate face doar prin intermediul serviciului de curierat agreat sau direct la sediul Natalee. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Produsele trebuie returnate in acceasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte).

Nu vor fi acceptate produsele purtate sau spalate. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre Natalee, in contul indicat in mailul de informare.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos. 

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata. 

Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.